Vakantiehuis in Madeira

Overnacht u liever niet in een hotel? Dan is een vakantiehuis in Madeira een goede keuze.  In Madeira zijn veel vakantiehuizen te huur. Voor een paar dagen of langer. De prijzen variëren per seizoen, locatie, grootte en de faciliteiten. Afhankelijk van uw wensen betaalt u tussen de 300 euro per week voor een klein huis buiten het seizoen, tot 2000 euro per week voor een luxe villa in het hoogseizoen.

U vindt op Madeira luxe villa’s, traditionele vakantiehuizen, de zogenaamde “casa’s en quinta’s” en appartementen. Zowel in de meer toeristische delen als in de afgelegen delen van Madeira kunt u een vakantiehuis vinden. Sommige huisjes liggen midden in de natuur of het platteland. Andere weer in idyllische bergdorpjes met prachtig uitzicht of direct aan de kust.

vakantiehuis in Madeira
vakantiehuis in Madeira
Locatie vakantiehuizen Madeira

Uiteraard zijn de meeste vakantiehuizen in of nabij Funchal te vinden. Enkele voorbeelden van prima huizen om te verblijven zijn de Monumental Green Park, Quinta de Falesia, Sao Paulo Villa en de Atlantic Gardens. Wilt u liever buiten Funchal een huis boeken dan hoeft u niet ver te zoeken. Of het nu gaat om Camara de Lobos, Machico, Porto Moniz of São Vicente, hier zijn tal van vakantiewoningen te vinden. U kunt ook gaan voor het Portugal Country House in Santana, Bando do Sol do in Calheta, of het Portugal Penthouse in Canico de Baixo. Eigenlijk is er in bijna ieder dorp op Madeira wel een vakantiehuis te vinden.

Het vakantiehuis Raposeira de São João in het plaatsje Fajã da Ovelha kunt u huren van Nederlandse eigenaren.

calhau grandeEen mooie accommodatie voor rustzoekers is “Calhau Grande” in het plaatsje Arco da Calheta. De accommodatie omvat acht traditionele huisjes op Madeira die worden verhuurd door de familie Gouveia. Ze hebben allemaal een adembenemend panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan. Ook is er een gemeenschappelijk zwembad.

 

Vakantiehuizen Porto Santo

Ook op Porto Santo kunt u verschillende vakantiewoningen huren. Sommige vakantiehuizen liggen heel erg dicht bij het strand.

Deze vakantiewoning kunt u huren van Nederlandse eigenaren en is gelegen in het dorpje Camacha.